Lenyűgöző karórák a piacon

karóra

Manapság nem könnyű lépést tartani a trendekkel és olyan ötletekkel előállni, amelyek megragadják a közönség figyelmét. Azonban a kihívások ellenére a Citizen márka ebben mindig is nagyágyú volt. Vajon mivel sikerült kivívni a hatalmas népszerűséget?

Egy megbízható karórára mindenkinek szüksége van

Szerencsére úgy tűnik, hogy az óraviselés nem fog egyhamar kimenni a divatból. Célszerű azonban olyan modelleket választani, amelyek kiállják az idő próbáját. A Juta Óra-Ékszer weboldalán fellelhető Citizen karóra kínálat pont ebbe a kategóriába esik. A színes termékpalettán mindenki megtalálja a hozzá illő darabot.

Miért mondjuk ezt? Nem véletlenül vált az évek során az egyik legkeresettebb márkává a Citizen, ez a tendencia pedig nem csak a minőségi ismérveinek köszönhető. Valóban strapabíró, megbízható modelleket forgalmaznak, de a kezdetekkor egy másik cél is a szemük előtt lebegett.

A brand neve ugyanis állampolgárt jelent, ezzel pedig fontos üzenetet szerettek volna közvetíteni. Az volt a küldetésük, hogy egy nap minden ember számára elérhető legyen egy olyan ketyegő, amely hű társunkká válhat akár egy életen át.

Mindig tudják, hogyan kerüljenek rivaldafénybe

Többször hallhattuk már, hogy hiába rendelkezünk jó termékekkel, ha erről a tényről senki sem tud. A Citizen gondoskodott arról, hogy mindenki értesüljön a létezésükről, ezért extravagáns marketingötleteket vetettek be.

Fejlesztéseiket úgy támasztották alá, hogy különféle extrém kampányokat valósítottak meg. A Parashock nevű modelljüket egy helikopterből dobták ki, ezzel bizonyítva a karóra ütésállóságát.

A vízálló karórák sem mutatkoztak be kevésbé sokkoló módon. Ugyanis a Parawater nevet viselő kollekciót hol máshol tesztelhették volna, ha nem a Csendes-óceánban. Természetesen egyik esetben sem okoztak csalódást a nagyérdeműnek, modelljeik tökéletesen működtek a megpróbáltatások után is.

Ezek az attrakciók elégnek bizonyultak ahhoz, hogy a média kereszttüzébe kerüljenek, és örökre a köztudatba égjen a márka.

A technikai fejlődés sosem áll meg

Az 1960-as években megalkotott legvékonyabb óra csak a kezdet volt a Citizen tervezőinek a fejlesztések terén. Ők vonultatták fel a piacon az első kvarckristály vezérelte elektronikus karórát is.

Továbbá a napelemes és rádiójellel működtetett karórák egyaránt a Citizenhez fűzhetők. Az előbbi, úgynevezett ECO DRIVE órák bármilyen fénynél töltődnek, és az így nyert energiát a vekkerek árammá alakítják. Hihetetlennek tűnik, de ezzel a módszerrel akár 7 évig is képes működni egy karóra a teljes feltöltés eredményeként.

A káprázatos megjelenés szintén nagyban hozzájárult a sikerhez, de a letisztult, tetszetős dizájn mellett az anyagok minősége is elképesztő. Minden részlet alaposan átgondolt, a kivitelezés pedig tartós és hibátlan.

Az innováció és esztétika legmagasabb foka jelenik meg ezekben a modellekben. Bővítsd te is a kollekciód, hiszen egy Citizen karórával igazán egyedi lehetsz!

Hirdetés (X)